Pravila o privatnosti

Adresa naseg web sajta je: http://bigsamsport.com.

Big Sam Sport shvata vašu privatnost vrlo ozbiljno.
Molimo, pažljivo pročitajte ova pravila o privatnosti jer sadrže važne informacije o tome šta možete očekivati kada Big Sam Sport prikuplja lične podatke o vama i kako će Big Sam Sport koristiti vaše lične podatke.

Ova pravila se odnose na prikupljene informacije o:

posetiocima naše web stranice;
ljudima koji su se prijavili za našu uslugu;
ljudima koji su se prijavili za naše marketinške materijale;
ljudima koji se prijavljuju na naše poslovne ponude.
______________________________________________________

Prikupljene zbirne informacije i statistiku možemo koristiti za potrebe praćenja korišćenja web stranice kako bi razvili našu web stranicu i naše usluge. Takođe, te zbirne podatke možemo proslediti trećim stranama. Ta statistika ne obuhvata podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju. S vremena na vrijeme možemo ove podatke proslediti našoj Službi za korisnike, tako da možemo pratiti i poboljšati robe i usluge koje pružamo. Mi, naši agenti ili podizvođači mogu vas kontaktirati putem pošte, e-maila ili telefona kako bi pitali za vaše povratne informacije i komentare o našim proizvodima i uslugama.

Naš tim vam može pružiti informacije o posebnim značenjima naše web stranice ili bilo koje druge usluge ili proizvoda za koje mislimo da vam mogu biti interesantni. Ako radije ne biste primali ove informacije, molimo pošaljite e-mail poruku na info@bigsamsport.com

Fajlovi

Fajlovi kao npr. izjava o konverziji ; izjava o odustajanju od ugovora; placanje karticama i reklamacioni list su dostupni na nasem web sajtu i mozete ih uvijek downloadovati kako biste imali bolji uvid u svoja prava.

Cookies

Big Sam Sport ne koristi kolačiće za prikupljanje standardnih informacija internet dnevnika i informacije o ponašanju posetioca. Ukoliko se ipak odluči za njihovo korišćenje,Big Sam Sport će to i objaviti u ovom poglavlju.